A 4. biológiai természettörvény: “A MIKROBÁK EGYEDFEJLŐDÉSTŐL FÜGGŐ RENDSZERE”

2021. máj. 26. | Alapozó, Tanfolyam, Természettörvények

Az első három természettörvényben már megismerkedtünk:

Ismerkedjünk meg a mikrobákkal – a Germán Gyógytudomány tükrében!

Mit tanultunk a mikrobákról?

Azt tanultuk, hogy vannak “jó” és vannak “rossz” mikrobáink. “Jó” mikrobák pl. a bélbaktériumok, a száj- és hüvelyflóra, “rossz” mikrobák pedig pl. a TBC-baktériumok.

Arról is hallhattunk, hogy az egyébként “jó” mikrobáink “rosszá” tudnak válni, ellenünk tudnak fordulni, ha elszaporodnak, és / vagy az immunrendszerünk legyengül.

Azt tanultuk, hogy a “rossz” mikroba a betegség okozója, és ha egyszerre több emberben is kimutathatóak ugyanazon mikrobák, akkor fertőző betegségről van szó.

Valóban sok betegségnél találni gombákat és baktériumokat az érintett területen. Viszont Dr. Ryke Geerd Hamer szerint azok nem a megbetegedés okozói, hanem a helyreállítási folyamat optimalizálói.

A mikrobák évmilliárdok óta életünk hű kísérői, sőt: általuk kezdődött az élet a Földön. A mai napig mindenhol jelen vannak. Tökéletes szimbiózisban élünk egymással, agyunk és testünk bizton számít rájuk. Ők a természet mikrosebészei: sejteket építenek fel vagy le – mégpedig kizárólag a MK-fázisban. Jelenlétük és munkájuk csíralemezhez kötött, és mindegyikük tartja magát a csíralemezhatárokhoz.

A gombák és mikobaktériumok

Ők a legősibb kísérőink.

Az agytörzs vezérelte, belső csíralemez származású szervekben a biológiailag feleslegessé vált szöveteket bontják le MK-fázisban. Pl. a candidiasis, a szájpenész már MK-fázisban jelentkezik.

A természetben is a gombák bontják le a halott szöveteket. Még idetartoznak a mikobaktériumok, az ún. gombabaktériumok, amelyek szintén MK-fázisban a feleslegessé vált sejtszaporulatot folyósítják el, bontják le bűzös, nekrotikus folyamaton keresztül.

Amennyiben a mikobaktériumok jelen voltak már a DHS pillanatában is, akkor a biológiai konfliktus pillanatától kezdve szaporodni kezdenek – annak érdekében, hogy az ősagy vezérelte szervekben keletkezett tumorokat a konfliktusmegoldás után elbonthassák.

Ugyanis, ha a biológiai konfliktusunk megoldódott, az ősagy vezérelte szövetekben azonnal leáll az intenzív sejtosztódás, és mivel a tumor által biztosított többletfunkcióra már nincs szükség, beindul az elbontás.

Konfliktusmegoldás után a feleslegessé vált daganatot az illetékes gombabaktériumok vagy gombák elbontják – bűzösen, tuberkulotikusan, nekrotikusan elsajtosítva. Ezt a folyamatot úgy lehet elképzelni, mint amikor egy alma elkezd belülről rohadni, majd szétesik, szétfolyik. Éppen ezért sokkal szerencsésebb lenne még KA-fázisban eltávolítani a daganatokat (és utána lezárni véglegesen a biológiai konfliktusunkat), hogy megússzuk az olykor igen megterhelő MK-fázis szervi tüneteit.

Amennyiben a DHS pillanatában nem állt rendelkezésünkre mikobaktérium, akkor egyes sejtszaporulatok nem bontódnak el, hanem betokozódnak. A biológiai gyógyulás hiányában ezen betokozódott daganatokban az anyagcsere továbbra is gőzerővel működik, ezért ennek műtéti eltávolítása szintén indokolt sok esetben.

Életidegen, ha nincsenek mikrobáink, ha mindent sterilizálunk magunk körül!

Senki és semmi nem steril. A steril szó azt jelenti, hogy élettől mentes! Mindig és mindenhol körülvesznek minket a mikrobák, rajtunk és bennünk élnek, a szervezetünkben azonban kizárólag vagotóniában dolgoznak. Természetesen pl. egy tályog tartalmának eltávolítása szintén jelentősen tehermentesíti a szervezetünket.

A közhiedelemmel ellentétben: a Germán Gyógytudomány egyáltalán nem zárja ki a klinikai beavatkozásokat – sőt, Dr. Hamer elsősorban klinikai háttér mellett szerette volna alkalmazni a felfedezését.

Nem vállalunk felelősséget azon Germán Gyógytudomány-“terjesztőkért”, akik az orvosi ellátás elutasítására buzdítják az embereket. Tény, hogy nem mindegy, kihez fordul az ember, de ez az élet minden területén így működik…

Az eredeti forrás szerint megtartott tanfolyamainak célja az, hogy az emberek legyenek tisztában természetadta készségeikkel, a szervezetük logikus működésével, a biológiai természettörvényeket életükbe építve éljenek, illetve előzzék meg a hosszú KA-fázist, a következménykonfliktusokat és tegyenek életigenlő lépéseket magukért, családjukért.

A TBC-baktérium

Pl. a tüdő-TBC az ún. “halálfélelem-konfliktus” megoldási fázisában jelentkezik. A TBC-járványok tömeges halálfélelmi konfliktus megoldódásának vagy tárgytalanná válásának következményei voltak. Amikor pl. véget ért a háború, tömegesen TBC-sek voltak azok az emberek, akiknek előtte “halálfélelem-konfliktus” miatt sejtszaporulat képződött a tüdő-léghólyagocskáiban.

Különös ismertetőjegye a TBC-baktérium munkálkodásának az éjszakai és nagymértékű verejtékezés, melynek során óriási a fehérjevesztesége az illetőnek. Amennyiben ebben az időszakban nem fogyaszt nagy mennyiségű fehérjét az érintett, a helyreállításhoz szükséges legfontosabb erőforrás, a fehérje nélkülözése miatt halállal is végződhet ez a különprogram. Óriási károkat tud okozni egy-egy divatos és szigorú diéta vagy nem jókor bevetett léböjt-kúra és mindentől mentes diéta a helyreállításban lévő betegeknél! Megfigyelhető, mennyire kívánják egy-egy daganatelbontás során a fehérjét a betegek, mégis népszerű hiedelem, hogy ilyenkor koplalni kell. Nem szabad! A test pontosan tudja, hogy mire van szüksége. Ideje lenne visszatérni a testünkhöz, és hinni neki!

Az ősi mezodermából kifejlődött kisagy vezérlésű irha, mellmirigy, szívburok, mellhártya, hashártya értelmes biológiai különprogramjáában, a MK-fázisban szintén mikobaktériumok bontják el a feleslegessé vált sejtszaporulatot.

Pl. ha a gyermekemet baleset érte, melynek során biológiai konfliktust szenvedtem el, az anya-gyermek oldalon (jobbkezesség esetében a bal oldalon) a mellmirigyeimben sejtszaporulat indult el. Amint viszont a karjaimba veszem a gyógyult gyermekemet, a konfliktusmegoldással leáll a mellmirigyeimben a sejtosztódás. Vagotóniás idegrendszeri állapotba kerülök, a sejtosztódás azonnal leáll, és a mycobaktériumok munkába állnak: az ő segítségükkel a csomó a mellemben tuberkulotikusan elbomlik, a nyirokrendszer pedig részt vesz a takarításban. Nem áttétről beszélünk ilyenkor, hanem a szervezet szennyvízelvezető-rendszere, a nyirokrendszer segít a nekrotikusan elbontott szövettörmelék eltávolításában. A gyógyulás végén eltűnik a csomó, amelynek helyén egy elmeszesedett üreg marad.

Az ősagy vezérelte szerveknél a tuberkulotikus elbontás helyén mindig visszamarad egy kaverna – üreg -, amely nem okoz gondot, amennyiben kis méretű, és nincs belőle sok. Ez sajnos egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha a sínek miatt újra és újra visszaesek KA-fázisba, újra és újra futtatom ezt a különprogramot, akkor a kavernákból is egyre több lesz, és el tud fogyni, kötőszövetesen át tud alakulni az adott terület, és így a funkcióját sem tudja már úgy ellátni, mint egykor. Ilyen tünet pl. a sarcoidosis, mucoviscidosis. Ezért óriási jelentőségű a DHS és a sínek felderítése minden esetben! Ehhez pedig szükséges, hogy az eredeti anyagokból tájékozódj, illetve, hogy legyél kíméletlenül őszinte önmagaddal, és tégy végleges megoldást hozó lépéseket.

A baktériumok

A baktériumokra a középső csíralemezhez tartozó, nagyagy-fehérállomány vezérlésű kötőszövetekn helyreállításánál van szükségünk, amelyek duzzanat kíséretében újból feltöltik a KA-fázisban keletkezett sejtveszteséget, “lyukakat”.

Csak a MK-fázisban szaporodnak és tevékenykednek, és az ödéma – vagyis a folyékony közeg -, illetve a magasabb hőmérséklet a legmegfelelőbb környezet a szaporodásukhoz.

A baktériumokat tettük felelőssé a MK-fázisban fellépő tünetekért: a láz, fájdalom, fáradtság kiváltóiként ismertük eddig őket. Ám az, hogy jelen vannak a panaszt okozó tüneteinknél, nem azt jelenti, hogy ők okozzák a betegséget.

Feladatuk a szövetek felépítése, nem pedig a mi tönkretételünk.

Több fajtáját különböztetjük meg a baktériumoknak, és minden baktériumnak saját, speciális területe van. Bizony túlzott mértékben elszaporodhatnak, ha a szomszédos szakterület képviselői nincsenek jelen. A természet nem vette számításba azt, hogy szervezetünkben néhány órán belül idegen mikroba-világok tűnnek fel (pl. az antibiotikumok, amelyek gyógyszerekkel, táplálkozással, ivóvízzel is belénk kerülhetnek), vagy hogy fertőtlenítőszereket kezdünk a háztartásunkba bevonni.

Mikrobák nélkül

A KA-fázisban fekélyesedett laphám szintén duzzanat, gyulladás kíséretében áll helyre a MK-fázisban.

Itt, az agykéreg vezérelte laphám esetében mikrobák nélkül történik a helyreállítás, mégpedig az ún. vírusok jelenlétében.

A vírusok nem tekinthetőek élőlénynek, és megbetegítő formájuk Dr. Ryke Geerd Hamer szerint egyszerűen nem létezik. Nincs önálló anyagcseréjük, nem képesek önálló szaporodásra sem. Egy fehérjeburokból állnak, melyben DNS-, RNS található, és a bőr- és nyálkahártyafekélyek újjáépítésekor lehetnek jelen. Még csak nem is minden esetben van rájuk szükség.

Tehát a vírusok – ugyanúgy ahogy a gombák, mikobaktériumok, baktériumok – nem betegítenek meg.

Megbetegítő formájuk nem létezik. Csak és kizárólag vagotóniában tevékenykednek, információt szállítanak a regenerációhoz – egy fehérjeburok és egy DNS vagy RNS formájában.

Nézzük meg, melyek azok a tünetek, amelyeket jelenleg félelem övez a “járvány” kapcsán:

  • láz;
  • felső légúti tünetek: orrfolyás, köhögés;
  • tüdőgyulladás;
  • izomfájdalom;
  • nagyfokú gyengeség.

Dr. Hamer rámutatott arra, hogy adott szerveink milyen eseményekre reagálnak biológiailag értelmesen, illetve adott tüneteink az értelmes biológiai különprogramok mely fázisában jelentkeznek.

Tudjuk: a természet biztosította számunkra, hogy a váratlanul jelentkező, számunkra megrázkódtatást okozó és magányosan átélt sokktraumára fokozott készenléti állapottal, azaz stresszállapottal, automatikus szimpatikotoniás idegrendszeri válasszal reagáljunk a túlélésünk érdekében. A második biológiai természettörvény alapján tudhatjuk, hogy ez az értelmes biológiai különprogram KA-fázisa.

A jelenlegi körülmények, megszorítások, hírek, a biológiai természettörvények ismeretének hiányából adódó fals információk egyre inkább lehetőséget adnak arra, hogy még az is sokkélményt szenvedjen el, aki eddig megúszta.
Kitartás! Most nagyon nagy hasznát vehetjük az eddigi ismereteinknek.
Ismételjük át, mely szervünk, működésünk mire való eredendően, és mely ingerekre hogyan reagál az agy-lélek-szerv elválaszthatatlan hármasa:

Amióta orrnyálkahártyánk van, azóta arra használjuk, amire való.

Amikor azt érzékeljük, hogy van valami a levegőben, amely veszélyforrás lehet a számunkra, akkor az orrunkat használjuk ösztönösen. Szeretnénk kiszimatolni vagy nem szeretnénk érzékelni az orrunkkal azt, ami a túlélésünkre nézve kockázatos. „Van valami a levegőben”, „ez nekem bűzlik” – érzettartamok hatására az orrnyálkahártyánkban mikrofekélyesedés indul az agykéreg vezérlése alatt. Amikor részben vagy teljesen megnyugszunk, regeneráció indul be ezen a területen: a mikrofekélyesedés helye újjáépül vírusok jelenlétében, orrnyálkahártya-gyulladás formájában, sokszor láz, fáradtság kíséretében.

Hörgőinkben és a légcsövünkben „birtokféltés-konfliktus” vagy „rémület/félelem-konfliktus” hatására indul el fekélyesedés – kezességtől, nemtől és hormonális állapottól függően. Megnyugvás után itt is vírusok kíséretében épül újjá az érintett terület – tüdőgyulladás, légcsőgyulladás képében, sokszor lázas, elesett állapottal együtt.

A testünket erősítő, támasztó és mozgató szöveteink ősidők óta a tartást és az elmozdulás képességét biztosítják számunkra. Izmaink, csontjaink és egyéb kötőszöveteink akkor reagálnak sejtvesztéssel, ha nem tudtuk őket arra használni, amire való egy drámai, váratlan, magányosan megélt helyzetben. Megkönnyebbülés, megnyugvás után láz, fájdalom, gyulladás kíséretében, baktériumok segítségével épül újjá, erősebbé az érintett terület.

„Halálfélelem-pánikkonfliktus” hatására a tüdő léghólyagocskáiban indul el sejtszaporulat, minél több oxigén hasznosítását lehetővé téve, ezáltal mentve meg minket biológiailag a haláltól.

Vajon hányszor érzékeltünk már hasonlókat? Bizony nagyon sokszor, hiszen nem nehéz a mai világban!

Emberek vagyunk, érzékeléssel, érzésekkel!

Az önleértékelés lehetősége ma már rányomja bélyegét egész társadalmunkra.

Óhatatlanul előfordulhat az is, hogy olyan helyzetbe kerülünk, ahol nem szívesen szívunk egy levegőt – benne “kártékonynak” hitt vírusokat – másokkal, esetleg „gyanúsnak” érzékeljük a környezetünk viselkedését és nem tudjuk hova tenni magunkban a másik fél megnyilvánulásait. (Orrnyálkahártya-ÉBK)

Féltjük az, egészségünket, életünket, hozzátartozóinkat, elért eredményeinket, megszerzett javainkat, munkánkat stb. (Légcső-, hörgő-ÉBK)

A mai felgyorsult, civilizált társadalmunkban a biológiai programozottságunknak ellentmondó körülmények között élünk, miközben az idegrendszerünk még mindig ugyanúgy működik, mint az ősidőkben.

Napjainkban egy adott területre sokkal több ember jut, mint egykor, mégis egymástól elszigetelődve és magányosan, testünknek-lelkünknek idegen értékrendet elsajátítva, biológiai kódjainkkal ellentétes utasításoknak, szabályoknak megfelelni igyekezve, félelemalapú üzenetekkel bombázva éljük az életünket.

Abszurd módon pont a konfliktusok elkerülése érdekében szoktunk le konfliktusaink gyors és egyenes tisztázásáról, és többé-kevésbé elfelejtettünk érző, élő lényünket szem előtt tartva valós és megnyugtató megoldásra jutni.

Minél hosszabb ideig tartott e biológiai alkalmazkodás (konfliktus-aktív fázis) az adott környezeti ingerre és minél intenzívebben éltük meg a konfliktusunkat, annál nagyobb terjedelmű sejtszaporulat (léghólyagok), fekélyesedés (laphám) és sorvadás (kötőszövet) alakul ki.

A fokozott készenléti állapot során elváltozott szöveteink azonban csak akkor regenerálódnak maradéktalanul, ha testünk minden porcikájában fellélegeztünk.

Nem a pótcselekvésekkel, függőségi szerekkel, időhúzással, praktikákkal, módszerekkel, alkudozással való kisebb megkönnyebbülésről van itt szó, amikor igyekszünk felülemelkedni az érzékelésünkön, vagy szőnyeg alá seperni saját jelenbeli gondjainkat, illetve elterelni figyelmünket. A hasonló félmegoldások közepette hosszantartó, krónikus regenerációs tünetekre számíthatunk, hiszen a kiváltó trauma hatásai még mindig a levegőben lógnak. Így az Értelmes Biológiai Különprogram nem tud kifutni a maga rendje szerint.

A test nem ismer kompromisszumot: az érzékelt ingerekre automatikusan reagál, akaratunktól függetlenül.

Amennyire elhasználtuk az értünk dolgozó sejtjeinket, annyira fogjuk érezni a helyreállítás tüneteit is. Amennyire eltávolodtunk önmagunktól, ezáltal természet adta szükségleteinktől, testünk jelzéseitől, megnyugvás után annál markánsabb panaszokkal fogunk visszatérni a régi kerékvágásba.

A láz, orrfolyás, tüdőgyulladás (hörgőgyulladás), nagyfokú gyengeség az Értelmes Biológiai Különprogram második, azaz regenerációs fázisában jelentkezik.

A kiváltó konfliktusunk felőli megkönnyebbülés, fellélegzés kényszerű vagotoniás idegrendszeri állapotot idéz elő agyi, lelki, szervi szinten egyaránt.

A jelenleg pánikhelyzetben lévő emberek közül sokan szinte napról-napra élnek. Olykor – akár ideiglenesen – megnyugszanak, és automatikusan kezdetét veszi a regeneráció, amely azokkal a tünetekkel jár, amelyektől megtanultunk rettegni: kimelegedés, láz, nagyfokú gyengeség, gyulladásos tünetek jelentkeznek; fájdalom, szövetközti folyadék (ödéma) felszaporodása, az adott szövethez tartozó mikroorganizmusok jelenléte és munkája kíséri a szövetek regenerációját.

Az agykéreg vezérelte szövetek helyreállításánál – jelen esetben az orrnyálkahártyánál, a légcső- és hörgőnyálkahártyánál – az ún. vírusok tevékenykednek, amelyek DNS és fehérje formájában információt, építőelemeket szállítanak sejttársaikhoz, hogy ott segítsenek nekik az adott szövet újjáépítésében, növekedésében.

Ha tehát előtte nem voltunk olyan stresszállapotban, amely az agykéreg vezérelte szöveteinket bírta fokozott alkalmazkodásra, a vírusok nem mutathatóak ki a megnyugvás után és regeneráció során.

A gyógyuló emberek – nem ismerve a természettörvényeket – akár újra pánikba eshetnek a saját, illetve mások testi tüneteit látva. Már borítékolható az újabb biológiai konfliktusok begyűjtése, vagy a már meglévő és egyéb konfliktustömeg növekedése.

Emellett napjainkra a legjellemzőbb a kilátástalanság, elhagyatottság, magányosság érzékelése! Függőségi helyzetben vagyunk munkahelyünktől, főnökünktől, pénzügyi, gazdasági helyzettől stb., amely szembe megy ősi, biológiai programozottságunkkal, ezért alapvető veszélyt jelez idegrendszerünk számára. Agyunk – a biológiai megoldás érdekében – egy mentőprogramot indít be, melynek hatására vese-gyűjtőcsatornáink visszatartják a folyadékot. E folyadék betárazásra kerül regenerálódásnak indult szöveteinkben, beszűkült funkciókat, növekvő ödémát, fokozott fájdalmat, lassú vagy lehetetlenné váló gyógyulást eredményezve.

Láthatjuk, tapasztalhatjuk, milyen hatása van a tömegesen elszenvedett biológiai konfliktusoknak, amelyek mégis az esetek nagyon kis százalékában (2-3%) váltak végzetessé.

A bejelentett halálos áldozatok egyéb különprogramjairól, életkoráról, élethelyzetéről semmilyen információnk nincs, csak annyi van a köztudatban, hogy egyre nagyobb a baj.

Nyilvánvaló, hogy mekkora szükség van a valódi működésünkről szóló ismeretekre, melyet Dr. Ryke Geerd Hamer foglalt rendszerbe Germán Gyógytudomány néven.

Mindannyiunk életét megkönnyítené, ha mindig látnánk, tapasztalnánk testünk évmilliók óta beépített, logikus reakcióit!

Amikor a szervezetünkben mikrobák vagy vírusok “munkálkodnak”, az azt jelenti, hogy ezt az állapotot már megelőzte egy szimpatikotónia, egy stresszállapot, egy fokozott alkalmazkodás – KA-fázis – egy adott biológiai konfliktus következményeként.

Vagyis: az ősagy vezérelte szerveknél már volt egy sejtszaporulat, amit MK-fázisban el kell bontani, illetve az újagy vezérelte szerveknél volt már egy sejtleépítés, amelyek helyét újra fel kell tölteni.

Ha nem volt KA-fázis, a mikrobáknak sincs semmi dolguk. Így működünk.

Az immunrendszer

Hamer doktor arra tanított minket, hogy az immunrendszer nem egy harci rendszer. Ő regenerációs rendszernek hívta.

A szervezetünkben semmilyen küzdelem nem történik: nincs harc a mikrobák ellen, nincs harc a saját sejtjeink ellen, nincs harc a megbolondult, rákos sejtek ellen. Ami létező, az a szervezetnek a helyreállításra, regenerációra való törekvése, illetve egyfajta sajátos “szemételtakarítása”, melynek során az ún. bekebelező sejtek elbontják pl. az elhalt sejteket és sejtmaradványokat. Ezután a nyirokrendszeren és a véren keresztül kiválasztásra kerülnek ezek az anyagok.

A testben sehol sem figyelhető meg olyan folyamat, amiből harcra lehetne következtetni. Valóban felfedeznek a szöveteinkben különböző anyagokat, és az antigén-antitest reakcióját egyfajta küzdelemnek tekintik. Pillanatnyi képeket, pillanatnyi állapotokat értelmeznek a szervezet értelmetlen meghibásodásaként, a szervezetben dúló harcként. A biológiailag logikus reakciók feltételezésének hiányában teljesen ellentétesen néznek a folyamatainkra, mint ahogy az valójában van.

Amíg „antigén” és „antitest” csatájaként jellemezzük a testünkben zajló regenerációs folyamatokat, addig azt is elhisszük, hogy az anyatermészet által értelmetlenül megteremtett minőségek ellen küzdenünk kell.

Minden élő szervezet az alkalmazkodásra, túlélésre, illetve a regenerációra rendezkedett be. Nem valami ellen, hanem a túlélésünkért dolgozik.

A természetben rend uralkodik, és ezt a rendet biológiai természettörvények biztosítják.

Dr. Hamer rámutatott arra, hogy ha megoldjuk az okot, a szervezetünk regenerálódik magától. Ám nagyon nem mindegy, hogy mennyi ideig nem akarunk tudomást venni a biológiai programozottságunkról!

Remélem, hasznosnak találtad ezt a cikket, és felkeltettem az érdeklődésedet az eredeti Germán Gyógytudomány iránt!

A honlapon található online tanfolyamokon az összes értelmes biológiai különprogramot megismerheted, és meggyőződhetsz a természet logikus működéséről! Várlak szeretettel!

Tanulj a tiszta forrásból!

Ajánlom figyelmedbe Dr. Hamer kizárólagos magyarországi képviseletének honlapját is!