Alíz

2021. máj. 10. | Visszajelzés

Szia Gabi drága!

Azt akartam “csak” írni, hogy oda vissza vagyok a videókért. Nagyon nagy segítség most nekem. Már meglévő tudással hallgatni őket, olyan megértéseket okoz, hogy csak pislogok magam elé. Meg szerettem volna köszönni, hogy erre időt, energiát nem kíméltél. Remélem jól vagy, és tudsz már kicsit pihenni is.

Elképesztő, hogy mennyire be tudom nézni a konfliktusaim. Most például az identitás- és birtokkijelölés-konfliktusok között ingáztam, mire megértettem, hogy az identitásnál kell először keresgélnem a sínre kerülés okát.

A példákból sok olyan, mintha velem történt volna, illetve velem is történt. Éveken, évtizedeken át. Most kezdem érteni. Nagyon tetszik, mikor mondod, és látod, tudatosítás, tudatosítás, hogy nem meggyőzni kell magunk mantrázva, hogy “ez engem nem érdekel”, “ez nekem nem fáj”, “ezt és elengedem” stb…. ha pontosan be kell azonosítani a sínre kerülés pillanatát legalább, ha már az alap DHS nagyon messze múltban van is, és pontosan megnézni, ránézni, hogy mitől kerülök sínre. És nem mantrázni, hogy ez nekem semmi, hanem igenis megélni, hogy ez engem nagyon zavart, és megélni az érzést. Meg megérteni. Vagy adott esetben tudni, hogy mi az, ami folyton visszatesz a sínre. Az is fantasztikus, hogy az egyik videóban mondod, hogy ha rájössz a sínre, akkor nem azt kell mondani, hogy a másik ember hibás és akkor ő változzon, hanem meg kell a magunk érzését érteni ezzel kapcsolatban. Szóval fantasztikus anyag, és végtelen hálát érzek, hogy Te vagy nekem, nekünk ❤