Mi az az 5 természeti törvény,

amely évmilliók óta a túlélésünket biztosítja?

Mitől leszünk betegek? Mi az a "betegség"?

1. biológiai természettörvény

Milyen tünetei vannak a betegségnek?

2. biológiai természettörvény

Milyen fajta betegségek vannak?

3. biológiai természettörvény

Gombák, baktériumok, vírusok?

4. biológiai természettörvény

Mi értelme van a betegségeknek?

5. biológiai természettörvény

A Germán Gyógytudomány felfedezőjéről

A kezdetektől napjainkig

Hameritan - Török Gabriella - Germán Gyógytudomány online és offline tanfolyamok - képzések - Dr. Ryke Geerd Hamer

1935-ben született egy nagyszerű ember, aki életerős, energikus, 4 gyermekes családapaként rajongott a természetért, és nagy becsben tartott minden élőlényt maga körül. Orvostudományt, fizikát, teológiát hallgatott, és ezt követően Németországban, Tübingenben, valamint Heidelbergben belgyógyász szakorvosként kezelt rákos betegeket az előírt szakmai szabályok szerint. Ezenkívül orvosi szabványokkal szerzett magának nevet: találmányai között szerepel egy olyan orvosi szike, amellyel minimális vérzéssel lehetett műtéteket elvégezni, továbbá egy speciális csontfűrész, speciális masszázságy, bőrön keresztüli szérumdiagnosztikai készülék és még sok minden más.

Ő volt Dr. Ryke Geerd Hamer.

1976-ban Dr. Hamer úgy döntött – a szintén orvos feleségével -, hogy Olaszországban telepednek le, és arról álmodott, hogy a szabadalmaiból befolyó bevételekre támaszkodva praktizál, a betegeitől egyetlen fillért sem kérve.  Minden a tervek szerint haladt, míg a családját 1978-ban egy tragikus szerencsétlenség rázta meg. Az olasz királyi családból származó Savoyai Victor Emanuel herceg egy, még a háborúból származó, rövid fegyveréből leadott két lövést, mellyel Dr. Hamer szeretett fiát, Dirket találta el, aki egy csónakban öntudatlanul aludt. 18 műtétet és egyik lábának amputálását követően a fiú édesapja karjai közt halt meg.

E megrendítő hónapok után Dr. Hamernél hererákot és annak következményeként hashártyarákot diagnosztizáltak.

Dr. Hamer alkatát tekintve jól megtermett és erőtől duzzadó ember volt. Ezidáig soha nem volt komoly betegsége és most hirtelen orvosként a betegek sorában találta magát.

Arra gyanakodott, hogy a súlyos betegsége összefügg a fia halálával.

Egyre csak az járt a fejében, hogy ennek valami értelme kell legyen.
Egy kisebb sebészi beavatkozásnak alávetette ugyan magát, viszont az összes többi terápiát (a kemoterápiát és sugárkezelést) visszautasította.

Mivel ebben az időszakban belgyógyászként rákklinikán dolgozott, nekilátott az osztályon fekvő betegek kikérdezésének.
A hererákos páciensekkel kezdte, akik megbetegedésük előtt hasonló hirtelenséggel szintén elvesztettek egy hozzájuk nagyon közel álló, szeretett személyt.

Kikérdezte a női pácienseket is, és kiderült, hogy hasonló esetben náluk petefészekrák alakult ki.
Relatív rövid időn belül Dr. Hamer kiderítette, hogy például a mellrák egyik típusát egy anya/gyermek közti vagy egy másik személyre vonatkozó aggodalom- vagy vita-konfliktus előzi meg, hogy a csontrák mindig egy súlyos önértékelési zavar után alakul ki, illetve a tüdőben a kerekárnyék mindig valamilyen halálfélelmi eseményt követően jön létre.

Mit gondoltok, mit tettetek volna ebben a helyzetben?
Mit érezhet és hogyan cselekedhet ilyenkor egy nyitott, érdeklődő, felfedező beállítottságú szakember?

Természetesen tovább kérdez, további megfigyeléseket végez, és a rendelkezésére álló adatokat összekapcsolja, illetve, ha tényleg komolyan gondolja a kutatását, bizonyítékokat keres az összefüggések helytállóságára. Dr. Hamerrel ez történt.

A betegek kikérdezése mellett egyéb tüneteket is megfigyelt: több száz koponya CT-felvételt is tanulmányozott. Bizonyos koncentrációs köröket fedezett fel a tomográfiás felvételeken, és figyelni kezdte a kapcsolatot a megbetegedések, a felvételeken felfedezett céltábla formátumú alakzatok, illetve az előzetes traumák között.

Több száz eset alapos elemzését követően bebizonyosodott számára, hogy minden szerv, ebből kifolyólag minden betegség is az agy egy bizonyos területének irányítása alatt áll, illetve, hogy ezek a – később Hameri Gócnak elnevezett – körök az agy adott területein azonos megbetegedéseknél azonos helyen jönnek létre.

Dr. Hamer tehát felfedezte, hogy ezek a körkörös alakzatok a különböző rákban megbetegedett páciensek agyában más-más ponton helyezkednek el az elváltozásuktól függően.

Attól kezdve Dr. Hamer csak egy koponya-CT alapján – anélkül, hogy megvizsgálta volna a pácienst -, meg tudta mondani, hogy:

  • milyen szervi megbetegedése van
  • milyen trauma okozta a szervi megbetegedést
  • a szervi megbetegedés oka jelen van-e még, vagy már megoldódott.
Hameritan - Török Gabriella - Germán Gyógytudomány online és offline tanfolyamok - képzések - Dr Hamer

1981. októberében a felfedezését az orvosok előtt vitára bocsátotta, habilitációs munkaként benyújtotta a Tübingeni Egyetemen.

Ám kollégái választás elé állították: vagy elhagyja a klinikát, vagy megtagadja a téziseit. Dr. Hamer azonban szilárd maradt, éjjel-nappal kutatott tovább, és publikálta a felfedezését, amit akkor elnevezett A RÁK VASTÖRVÉNYÉNEK, mert úgy vélte, rábukkant a rákmechanizmus nyomára.

Keletkezési mechanizmusát DIRK-HAMER-SZINDRÓMÁNAK (DHS) nevezte el, Dirk fia hagyatékaként, hiszen fia halála után fedezte fel saját magán ezt a folyamatot. Egy bajorországi és egy olaszországi TV is közvetítette a Hamer doktorral készített riportot.

Ezután következett a versenyfutás az idővel.

Rohamtempóban folytatta kutatását Dr. Hamer, mivel tudta, napjai meg vannak számlálva a klinikán, ugyanis nem fogadták kitörő örömmel a megfigyeléseit. Mivel a felfedezése nem csak hogy szemben állt az orvostudománnyal, de még a feje tetejére is állította azt, rengeteg további vizsgálatra és bizonyítékra volt szükség.

Feljegyzéseiben szívhez szólóan írja le, ahogy egy-egy új összefüggés megtalálása után, a felfedezés horderejétől elgyengülve, rogyadozó lábakkal konstatálta, hogy ez az ügy sokkal nagyobb falatnak tűnik számára, mint amivel meg tudna birkózni. Éjjelente Dirk fiával álmodott, napközben pedig lázasan keresett tovább.

Az összes régebbi, illetve minden soron következő esetet a felfedezett kritériumok alapján vizsgált meg újra és újra. 1987-re a felfedezését rendszerbe és táblázatba foglalta 40 ezer dokumentált és bizonyított eset alapján.

Az eredeti táblázat, a Tudományos Táblázat magyar nyelven is kapható, melynek fordítását Kelemenné Dévényi Julianna végezte 2010-ben, a Hamer doktorral való napi kapcsolat, egyeztetés útján. Sajnos létezik olyan hamisított kiadvány is, amely nélkülözi a Hamer doktorral való együttműködést, pontosítást, illetve a felfedező kifejezett tiltakozásának ellenére született meg. Ennek eredményeképpen hiányos, félreértelmezett és súlyos tárgyi tévedéseket tartalmaz e plagizált forma.

 De ne szaladjunk ennyire előre, térjünk vissza 1981-be, amikortól kezdve Dr. Hamer több ízben tárta a nyilvánosság elé kutatási eredményeit. 26 nyílt gyakorlati felülvizsgálati konferencián mutatta be felfedezését, és számos orvos és professzor megvizsgálta a Germán Gyógytudomány első, később mind az 5 természettörvényét, majd okiratban dokumentálták annak helytállóságát, ám ezeket a dokumentumokat az intézmények nem ismerték el annak ellenére sem, hogy azokat közjegyző hitelesítette. A hitelességi bizonyítások és a velük kapcsolatos információk megtekinthetőek a www.germangyogytudomany.hu oldalon, illetve a hivatalos kiadványokban.

„Űzött vaddá váltam” – írta visszaemlékezésében Dr. Hamer. Az ügye bíróság elé került, ahol az emberekre nézve általános veszélyforrásnak kiáltották ki, haláleseteket kötöttek a nevéhez, és mivel nem volt hajlandó esküvel megtagadni felfedezését, és mert ellenszolgáltatás nélkül információt adott róla, az egykor sikeres és jómódú feltaláló, belgyógyász teológus fokozatosan mindenét elvesztette: az állását, orvosi praxizálási jogát, minden vagyonát, többször letartóztatták, börtönbe zárták, illetve pszichiátriai kényszergyógykezelés alá is akarták vonni.

Hameritan - Török Gabriella - Germán Gyógytudomány online és offline tanfolyamok - képzések - Dr Hamer

Nagyon fontos, hogy értsük és jól értsük a Germán Gyógytudományt. Ehhez alapvetően szükséges, hogy az eredeti felfedezést tanulmányozzuk, hiszen ezáltal kapjuk meg Dr. Ryke Geerd Hamer valódi üzeneteit.

Dr. Hamer a biológiai programozottságunkat, a biológiai természettörvényeket mutatta be nekünk, amelyek bebizonyítják számunkra, hogy a természet mindent logikusan elrendezett, és az élet valóban minden pillanatában értünk van és nem ellenünk.

 

A biológia itt van nekünk, mégpedig azért, hogy használjuk.

 

A biológiai természettörvények megismerésével tudjuk igazán megérteni önmagunkat, az életünket és az egész élővilágot. Ha mindezt idejében megértjük, és biológiai kódjainkkal egy irányban élünk, akkor önmagunk bölcs mestereivé, tanácsadóivá válhatunk. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy az orvosi beavatkozást igénylő betegek gyógyítását klinikai háttér mellett, orvosok által képzelte el Dr. Hamer, akik az általa felfedezett biológiai természettörvényeket figyelembe veszik. Erre sajnos máig nem került sor.

Miközben a média nem vett tudomást Dr. Hamer több ezer gyógyult betegéről, nagy hűhó keretében tudósítottak minden egyes elhunyt emberről, aki őt megkereste gyógyulásának reményében. Ilyen meghurcoltatás természetesen nem történik meg még napjainkban sem, amennyiben a betegek kórházban hunynak el.

Mialatt Hamer doktor börtönben töltötte a napjait, és a korábbi szabadulásáért cserében nem írt alá semmilyen Germánt megtagadó nyilatkozatot, folyamatosan tüntettek szabadon engedéséért, a Germán Gyógytudomány elismeréséért. A sajtóban viszont csak elvétve tudósítottak ezekről az eseményekről.

Miközben Hamer doktor mindenét elveszítette, a felfedezésének köszönhetően mások jelentős anyagi hasznot kovácsoltak maguknak. Több évtizede egészen napjainkig, sokan fantáziát és üzleti lehetőséget látva ebben a rendszerben, a Germán Gyógytudományra hivatkozva, félreértelmezett és hamisított változataival „kezelnek” beteg embereket – gyakran klinikai hátteret igénylő esetekben is.

Ez Dr. Hamernek soha nem volt szándéka!

Sajnos az ilyen esetek a Germán Gyógytudományra és felfedezőjére vetnek rossz fényt, amelyen úgy lehet csak segíteni, ha egyre többen megismerik a valódi, hiteles forrást.

A hivatalos képviselet – hazánkban a Germán Gyógytudomány Oktatási Intézet – nem képez terapeutákat, konzulenseket, ugyanúgy, ahogy egyéb országokban sem teszik ezt a hiteles forrás terjesztői.

Nem mások gyógyítására, kezelésére, és nem a hivatalos gyógyító tevékenység elkerülésére buzdítjuk az embereket, hanem éppen ellenkezőleg! Az orvosokkal való bizalmon alapuló kapcsolat kiépítésére is törekszünk azáltal, hogy Hamer doktor eredeti felfedezését, álmát közvetítjük.

Továbbá a Germán Gyógytudomány terjesztésével mi csupán egy élhető és egy élni érdemes élet alappilléreit mutatjuk be a szintén laikusoknak.

 

Hameritan - Török Gabriella - Germán Gyógytudomány online és offline tanfolyamok - képzések - Dr Hamer

Dr. Hamer 2007-től száműzetésben élt Norvégiában, ahol továbbra is szakkönyveket írt, és folytatta a kutatómunkát. Bevétele csupán a kiadványaiból származott, egyszerűen élt feleségével, házi kedvenceivel.

Hazánkban először Helmut Pilhar mutatta be a Germán Gyógytudományt 2004-2005-ben, aki a lánya, Olivia rákos elváltozása révén ismerkedett meg Dr. Hamerrel.

 Helmut Pilhar lett később Dr. Hamer legfőbb bizalmasa, aki vitte tovább az eredeti információkat.

Helmut ezután egy ideig nem jött hozzánk, mert Magyarországon időközben a Germán Gyógytudomány – már említett – plagizált formája terjedt el.

Mindeközben Kelemenné Dévényi Julianna – aki ma már a Germán Gyógytudomány Oktatási Intézet vezetője, Dr. Ryke Geerd Hamer kizárólagos magyarországi képviselője -, akkoriban a saját gyógyíthatatlannak bélyegzett betegsége és lezajlott gyógyulása folyamatát felismerte egy előadáson, és innentől kezdve minden erejével támogatta az akkor még Új Medicina néven ismertté vált felfedezés népszerűsítőjét, majd további rendezvények szervezésében, kivitelezésében, fordításban, illetve 2010-ben a Hamer doktorral való norvégiai találkozás összehozását tette lehetővé.

 A norvégiai találkozás alkalmával azonban többek között az is kiderült, hogy az addig összetákolt hazai magyar anyag hiányos és súlyos tárgyi tévedéseket tartalmaz. Dr. Hamer értelemszerűen csak az eredeti adatok terjesztéséhez járult hozzá, melynek összeállításához minden támogatásáról biztosította látogatóit. Mivel az eredeti információk fordítása nem történt meg a hazai, képzetlen terjesztő részéről, hanem a saját téves információit értékesítette, ezért Kelemenné Dévényi Julianna – köszönhetően az anyanyelvi szintű német tudásának – állt neki a Tudományos Táblázat fordításának, melynek közel 1,5 éve alatt napi szintű telefonkapcsolat és többszöri személyes látogatás megalapozta a feltétlen bizalmat és egy életre szóló barátságot.

Hameritan - Török Gabriella - Germán Gyógytudomány online és offline tanfolyamok - képzések - Dr Hamer

Míg hazánkban a téves információk terjesztésére egy egész birodalom épült – azok követőitől megkövetelve a hiteles forrástól való távolságtartást, addig az eredeti anyag terjesztése csendben zajlott. Julianna és férje személyes segítségükkel, illetve a kiadványokból származó bevétellel támogatták Hamer doktor visszafogott életét.

2017. július 2-án Dr. Ryke Geerd Hamer nagy fájdalmunkra eltávozott az élők sorából. Azóta Kelemenné Dévényi Julianna Dr. Hamer özvegyével közösen dolgozza fel és rendszerezi a fennmaradt, de még nem publikált kutatási anyagokat, kéziratokat. Ezen ismeretekkel bővítve készülnek a tanfolyami anyagok, amelyeket a 2018-ban alapított Germán Gyógytudomány Oktatási Intézet Kft. keretein belül azok a munkatársaink adnak elő, akik hajlandóak a szigorú, Dr. Hamer által elgondolt tematikát megtartva, változatlan formában megőrizni.

Ismerd meg velem, milyen biológiai kódjaink vannak, mire is vagyunk beprogramozva, milyen biológiai különprogramok lépnek életbe a drámai, váratlan, magányosan átélt sokkélményeink hatására, és hogyan élhetünk emberhez méltó életet mindezek figyelembevételével. …Élve a természetadta készségeinkkel, tisztán és őszintén, minőségi kapcsolatokat ápolva, egymást támogatva és szeretve.

Hamer doktor álma ez volt.

Dr. Hamer tényleges üzenetét a tiszta forrásból ismerheted meg!

Mitől leszünk betegek? Mi az a "betegség"?

1. biológiai természettörvény

Milyen tünetei vannak a betegségnek?

2. biológiai természettörvény

Milyen fajta betegségek vannak?

3. biológiai természettörvény

Gombák, baktériumok, vírusok?

4. biológiai természettörvény

Ha van, mi értelme lehet a betegségeknek?

5. biológiai természettörvény