#02 – Entoderma

29.000Ft

Ismétlő ár:

19.000 Ft

A belső csíralemezből kialakult, agytörzs és középagy vezérelte szövetek értelmes biológiai különprogramjai.

 

A KURZUS TARTALMA

  több, mint 9 órányi videó

  13 elérhető lecke

A tanfolyam megvásárlásával 1 éves hozzáférést kapsz a bónuszokkal együtt. Egy év után igény esetén havi előfizetéssel frissítheted a hozzáférésedet a tanfolyamhoz, ezzel együtt a bónuszokhoz.

Elérhető tanfolyamok:

Ismételni szeretnél? Végeztél Oravecz Andreánál Test-Alapú ÖnMunka kurzust?
Kérd az egyedi kuponkódod

a kedvezményért!

Bónusz

Gyakorló teszt feladatok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mielőtt a kérdéseddel felvennéd a kapcsolatot velem, kérlek, olvasd át a leggyakrabban felmerülő témákat!

Ha nem találod itt a kérdésedre a választ, akkor a KAPCSOLAT menüpontban tudod a kérdésedet feltenni nekem.

[cwp_lottie cwp_lottie_file=”https://assets5.lottiefiles.com/packages/lf20_VnOIrj.json” cwp_lottie_speed=”0.5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” width=”30%” width_tablet=”” width_phone=”73%” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” custom_margin=”||-20px||false|false” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”5.0.0.0″ /]

Erre figyelj, mielőtt jelentkezel!

A tanfolyam moduljai egymásra épülnek, ezért a modulokat az új Felhasználók csak a számozás szerinti sorrendben vásárolhatják meg. Csak abban az esetben tudom elfogadni a jelentkezésedet a kiválasztott modulra, ha az előző modulokat már elvégezted.

FIGYELEM!

Ez a modul csak akkor érhető el Számodra, ha az előző modulokat már elvégezted Török Gabriellánál akár online, akár offline formában!

tematika

Ebben a modulban a fejlődéstörténeten keresztül ismerkedünk meg azzal a legősibb, legegyszerűbb biológiai formánkkal, illetve működésünkkel, amely a mai napig megalapozza az életünket.

Az öt biológiai természettörvény tükrében feltérképezzük:

 • a létezésünk legalapvetőbb és legegyszerűbb túlélési kérdéseire reagáló ősi bélnyálkahártyát, illetve a „falat” továbbítását végző simaizomszövetet;
 • szervi megjelenéseiket,
 • biológiailag logikus feladataikat, működésüket,
 • értelmes biológiai különprogramjaikat,
 • alkalmazkodásuk és regenerációjuk tüneteit.

A fejlődéstörténeten keresztül értjük meg az ún. „falat-konfliktusaink”, a „víz- és karbamidretenciós-konfliktusaink” jelentőségét, hatásait, következményeit.

 

TEMATIKA

 1. Agytörzs által vezérelt szervek és értelmes biológiai különprogramjainak jellemzői;
 2. Vese-gyűjtőcsatorna különprogram 1. rész (folyadékvisszatartás-ödémásodás, testsúlynövekedés, veseelégtelenség, fehérjevizelés);
 3. Vese-gyűjtőcsatorna különprogram 2. rész (esettörténetek, zsugorvese, nephrosis-szindróma);
 4. A "szindróma", az agytörzsi konstelláció és konsternáció (esettörténetek, mellkasi és hasi folyadékgyülem, köszvény, gyógyulási nehezítettség, ciszták, demencia, zavarodottság)
 5. A tüdő léghólyagocskák, kehelysejtek értelmes biológiai különprogramja (esettörténetek, tüdőrák, cysticus fibrosis, mucoviscidosis)
 6. A száj, nyelv, szájpadlás, garat submucosus nyálkahártyája, mandulák, fültőmirigy, nyálmirigyek, a nyelőcső alsó harmada, gyomor nagygörbület értelmes biológiai különprogramjai (afta, szájüregi rákok, mandulagyulladás, nyelőcsőrák, gyomorrák, esettörténetek);
 7. A hasnyálmirigy és máj értelmes biológiai különprogramjai (hasnyálmirigyrák, májrák, esettörténetek);
 8. A vékonybél, vastagbél értelmes biológiai különprogramjai (hányás-hasmenés, Morbus Chron, bélrák, colitis ulcerosa, szorulás, esettörténetek);
 9. A petefészek és here csíravonalsejtjeinek értelmes biológiai különprogramjai (petefészek- és hererák egyik fajtája, dermoid cysta);
 10. A Bartholin-mirigy és hólyagháromszög értelmes biológiai különprogramjai
 11. A hormontermelő szervek értelmes biológiai különprogramjai (pajzsmirigyrák, pajzsmirigy-túlműködés és -alulműködés, magas prolaktinszint, mellékvesevelő túlműködése és alulműködése, óriásnövés, acromegalia stb.)
 12. Az írisz, középfül és Eustach-kürt értelmes biológiai különprogramjai (szemérhártya-melanoma, középfülgyulladás, halláscsökkenés egyik fajtája, Eustach-kürt ÉBK-ja, esettörténetek)
 13. A középagy által vezérelt simaizomszövet és értelmes biológiai különprogramjuk (a belek, méhtest, perifériás erek, szívpitvar simaizomzata).

vélemények

|

Székely Erika

Nagycsaládos anya vagyok, nekem ez a rendszer egy kincs. Amióta ismerem a rendszert, nem voltam beteg. Az agyam átváltott egy más program szerinti működésre, ami szerint tudatosan befelé figyelve tudom megfogni a pillanatot, hogy ne indítsam el a DHS utáni lavinát. Izgatottan várom a folytatást! Jó ébredezést Mindnyájunknak!

|

Anett

Hadd köszönjem meg még egyszer a hétvégét, nagyon sokat adott! Összeszedett, jól követhető, érthető előadást kaptunk Tőled. A személyiséged és kisugárzásod pedig adott hozzá egy kellemes pluszt a tanfolyami anyaghoz. 🙂

Válassz csomagot

Kattints a “Jelentkezem” gombra a kiválasztott tanfolyam alatt!

jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlap kitöltésével (számlázási és felnőttképzési adatok) regisztrálj és hozd létre saját fiókodat!

elkészült a fiókod

E-mailben küldöm a regisztrációd visszaigazolását és a díjbekérőt.

küldöm a díjbekérőt

Az átutalás megérkezése után e-mailben küldöm a számlát és a visszaigazolást a tanfolyamod hozzáféréséről.

tanulj és tapasztalj!

Tetszőleges ütemben, fokozatosan tanulhatsz és gyakorolhatsz. SOK SIKERT HOZZÁ!