#03 – Mezoderma

29.000Ft

Ismétlő ár:

19.000 Ft

A középső csíralemezből kialakult, kisagy és nagyagy-fehérállomány vezérelte szövetek értelmes biológiai különprogramjai.

 

A KURZUS TARTALMA

  több, mint 10 órányi videó

  14 elérhető lecke

A tanfolyam megvásárlásával 1 éves hozzáférést kapsz a bónuszokkal együtt. Egy év után igény esetén havi előfizetéssel frissítheted a hozzáférésedet a tanfolyamhoz, ezzel együtt a bónuszokhoz.

Elérhető tanfolyamok:

Ismételni szeretnél? Végeztél Oravecz Andreánál Test-Alapú ÖnMunka kurzust?
Kérd az egyedi kuponkódod

a kedvezményért!

Bónusz

Gyakorló teszt feladatok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mielőtt a kérdéseddel felvennéd a kapcsolatot velem, kérlek, olvasd át a leggyakrabban felmerülő témákat!

Ha nem találod itt a kérdésedre a választ, akkor a KAPCSOLAT menüpontban tudod a kérdésedet feltenni nekem.

[cwp_lottie cwp_lottie_file=”https://assets5.lottiefiles.com/packages/lf20_VnOIrj.json” cwp_lottie_speed=”0.5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” width=”30%” width_tablet=”” width_phone=”73%” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” custom_margin=”||-20px||false|false” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”5.0.0.0″ /]

Erre figyelj, mielőtt jelentkezel!

A tanfolyam moduljai egymásra épülnek, ezért a modulokat az új Felhasználók csak a számozás szerinti sorrendben vásárolhatják meg. Csak abban az esetben tudom elfogadni a jelentkezésedet a kiválasztott modulra, ha az előző modulokat már elvégezted.

FIGYELEM!

Ez a modul csak akkor érhető el Számodra, ha az előző modulokat már elvégezted Török Gabriellánál akár online, akár offline formában!

tematika

Ebben a modulban a fejlődéstörténet következő lépcsőfokával ismerkedünk meg, amikor kialakultak a védelmünket és megerősítésünket szolgáló szövetek.

Az öt biológiai természettörvény tükrében feltérképezzük:

 • a sértés-, támadás ingerére reagáló ősi bőrt, hártyákat, illetve a szöveteink megerősítését, tartását, támasztását, elmozdulásunkat lehetővé tevő kötő- és támasztószöveteinket;
 • szervi megjelenéseiket,
 • biológiailag logikus feladataikat, működésüket,
 • értelmes biológiai különprogramjaikat,
 • alkalmazkodásuk és regenerációjuk tüneteit.

A fejlődéstörténeten keresztül értjük meg az ún. „támadás-konfliktusaink”, illetve az „önleértékelés-konfliktusaink” jelentőségét, hatásait, következményeit.

 

TEMATIKA

 1. Kisagy által vezérelt szövetek és értelmes biológiai különprogramjainak jellemzői;
 2. Az irharéteg és képleteinek értelmes biológiai különprogramjai (esettörténetek, övsömör, akne, mitesszer, gríz, neurofibroma);
 3. A mellhártya, hashártya, szívburok értelmes biológiai különprogramjai (esettörténetek, szívtamponád, páncélszív, kisagyi sorvadás, mellhártya-, hashártyarák stb.)
 4. Az emlőmirigy értelmes biológiai különprogramja, kisagyi konstellációk (esettörténetek, emlőrák, fibrocytás mell, érzelmi kiégettség);
 5. A nagyagy-fehérállomány által vezérelt szövetek és értelmes biológiai különprogramjainak jellemzői;
 6. A kötő- és támasztószövetek értelmes biológiai különprogramjai (kötőszöveti gyengeség, hegkeloid, narancsbőr, porc-, ín-, csontszövet értelmes biológiai különprogramjai stb.)
 7. Az „önleértékelés-konfliktusok” elhelyezkedése a vázrendszeren 1. (esettörténetek, koponya, fogcsont, állcsont, nyakcsigolyák, gerincoszlop, vállak, könyök, kézfej, medence stb.)
 8. Az „önleértékelés-konfliktusok” elhelyezkedése a vázrendszeren 2. (esettörténetek, csípőcsont, combcsont, térd, lábszár, sarok, Ewing-szindróma stb.)
 9. A leukémia és a lép értelmes biológiai különprogramja
 10. A harántcsíkolt izomszövet értelmes biológiai különprogramja (az izomrendszer, a szív kamrai izomzata, szívmegnagyobbodás, szívizom-infarktus, rekeszizom, légzéskimaradás, hirtelen bölcsőhalál, esettörténetek);
 11. Vér- és nyirokkeringés („kirakat-betegség”, üszkösödés, érelmeszesedés, visszeres csomók, trombózis, nyirokrák stb., esettörténetek);
 12. A petefészek és here szövetközötti állományának értelmes biológiai különprogramjai (petefészekciszta, petefészekrák, hererák, sterilitás stb., esettörténetek);
 13. A vesekéreg és a mellékvesekéreg értelmes biológiai különprogramja (magas vérnyomás, veseciszta, Wilms-tumor, stresszes fáradtság stb., esettörténetek)
 14. A húgyhólyag, méhnyak, végbél záróizomzatának értelmes biológiai különprogramja, fehérállományi konstelláció (esettörténetek, inkontinencia, éjszakai ágybavizelés, megalomán konstelláció).

vélemények

|

Székely Erika

Nagycsaládos anya vagyok, nekem ez a rendszer egy kincs. Amióta ismerem a rendszert, nem voltam beteg. Az agyam átváltott egy más program szerinti működésre, ami szerint tudatosan befelé figyelve tudom megfogni a pillanatot, hogy ne indítsam el a DHS utáni lavinát. Izgatottan várom a folytatást! Jó ébredezést Mindnyájunknak!

|

Anett

Hadd köszönjem meg még egyszer a hétvégét, nagyon sokat adott! Összeszedett, jól követhető, érthető előadást kaptunk Tőled. A személyiséged és kisugárzásod pedig adott hozzá egy kellemes pluszt a tanfolyami anyaghoz. 🙂

Válassz csomagot

Kattints a “Jelentkezem” gombra a kiválasztott tanfolyam alatt!

jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlap kitöltésével (számlázási és felnőttképzési adatok) regisztrálj és hozd létre saját fiókodat!

elkészült a fiókod

E-mailben küldöm a regisztrációd visszaigazolását és a díjbekérőt.

küldöm a díjbekérőt

Az átutalás megérkezése után e-mailben küldöm a számlát és a visszaigazolást a tanfolyamod hozzáféréséről.

tanulj és tapasztalj!

Tetszőleges ütemben, fokozatosan tanulhatsz és gyakorolhatsz. SOK SIKERT HOZZÁ!