#05 – Birtokzónák

29.000Ft

Ismétlő ár:

19.000 Ft

A „falka” legmagasabb rendű, biológiai, szociális programjai és a hozzájuk tartozó értelmes biológiai különprogramok.

 

A KURZUS TARTALMA

  több, mint 9 órányi videó

  11 elérhető lecke

A tanfolyam megvásárlásával 1 éves hozzáférést kapsz a bónuszokkal együtt. Egy év után igény esetén havi előfizetéssel frissítheted a hozzáférésedet a tanfolyamhoz, ezzel együtt a bónuszokhoz.

Elérhető tanfolyamok:

Ismételni szeretnél? Végeztél Oravecz Andreánál Test-Alapú ÖnMunka kurzust?
Kérd az egyedi kuponkódod

a kedvezményért!

Bónusz

Gyakorló teszt feladatok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mielőtt a kérdéseddel felvennéd a kapcsolatot velem, kérlek, olvasd át a leggyakrabban felmerülő témákat!

Ha nem találod itt a kérdésedre a választ, akkor a KAPCSOLAT menüpontban tudod a kérdésedet feltenni nekem.

[cwp_lottie cwp_lottie_file=”https://assets5.lottiefiles.com/packages/lf20_VnOIrj.json” cwp_lottie_speed=”0.5″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” width=”30%” width_tablet=”” width_phone=”73%” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” custom_margin=”||-20px||false|false” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”5.0.0.0″ /]

Erre figyelj, mielőtt jelentkezel!

A tanfolyam moduljai egymásra épülnek, ezért a modulokat az új Felhasználók csak a számozás szerinti sorrendben vásárolhatják meg. Csak abban az esetben tudom elfogadni a jelentkezésedet a kiválasztott modulra, ha az előző modulokat már elvégezted.

FIGYELEM!

Ez a modul csak akkor érhető el Számodra, ha az előző modulokat már elvégezted Török Gabriellánál akár online, akár offline formában!

tematika

Ebben a modulban tovább ismerkedünk az agykéreggel, azon belül pedig a birtokzónákkal. Itt a falka, a nyáj, a család működésének törvényszerűségei, a férfi és nő biológiailag meghatározott szerepe, szükségletei, viselkedése, stresszreakciója a témánk, ezzel együtt az ún. „birtok-konfliktusok”.

 

Az öt biológiai természettörvény tükrében feltérképezzük:

 • azon „birtokzónás konfliktusainkat”, amelyek megváltoztatják a férfias és nőies hormonális állapotot és/vagy viselkedést, emellett bizonyos laphámmal bélelt szöveteinkben értelmes biológiai különprogramokat indítanak el;
 • a birtokzónák által vezérelt szövetek szervi megjelenéseit,
 • biológiailag logikus feladataikat, működésüket,
 • értelmes biológiai különprogramjaikat,
 • alkalmazkodásuk és regenerációjuk tüneteit.

A fejlődéstörténeten keresztül értjük meg az ún. a „birtok-konfliktusaink” jelentőségét, hatásait, következményeit.

 

TEMATIKA

 1. A birtokzónák és a falkaprogram bemutatása
 2. Férfias, nőies jellegzetességek (biológiai törvényszerűségek adta programok, stresszreakciók, férfias-nőies konfliktustípusok)
 3. A birtokzónás relék és a birtokzónás konfliktusok kapcsolata (kezesség, nem, hormonális állapot figyelembevételének jelentősége)
 4. A „birtokféltés-konfliktus” és a „rémület-félelem-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (a gége és a hörgő értelmes biológiai különprogramjai, esettörténetek)
 5. A „birtokvesztés-konfliktus” és a „szexuális-konfliktus” jellemzése, és az általuk kiváltott értelmes biológiai különprogramok (A női szexualitás biológiai értelemben, a szexuális-konfliktus jellemzése, a méhnyak-, méhszáj-nyálkahártya, a koszorúérvénák értelmes biológiai különprogramja, a tüdőembólia, a férfias birtokos viselkedés jellemzői, esettörténetek)
 6. A „birtokvesztés-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (a koszorúér-artéria, az ondóhólyag-nyálkahártya értelmes biológiai különprogramjai, fixáció, homoszexualitás, koronária-infarktus, esettörténetek)
 7. Az orgazmus, várandósság és szülés, mint értelmes biológiai program
 8. A „birtokbosszankodás-konfliktus” és az „identitás-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (végbélnyálkahártya, gyomor-kisgörbület, máj- és epevezeték, hasnyálmirigy-vezeték értelmes biológiai különprogramjai, esettörténetek)
 9. A „birtokkijelölés-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (a húgyutak nyálkahártyája, esettörténetek)
 10. Az „ellenszegülés-konfliktus” és az „undor-félelem-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (magas és alacsony vércukorszint, diabetes mellitus, esettörténetek)
 11. A „frontális félelem-konfliktus” és a „tehetetlenség-konfliktus” által kiváltott értelmes biológiai különprogramok (kopoltyúhasadék maradványa, pajzsmirigy-kivezetőcső maradványa, esettörténetek)

vélemények

|

Székely Erika

Nagycsaládos anya vagyok, nekem ez a rendszer egy kincs. Amióta ismerem a rendszert, nem voltam beteg. Az agyam átváltott egy más program szerinti működésre, ami szerint tudatosan befelé figyelve tudom megfogni a pillanatot, hogy ne indítsam el a DHS utáni lavinát. Izgatottan várom a folytatást! Jó ébredezést Mindnyájunknak!

|

Anett

Hadd köszönjem meg még egyszer a hétvégét, nagyon sokat adott! Összeszedett, jól követhető, érthető előadást kaptunk Tőled. A személyiséged és kisugárzásod pedig adott hozzá egy kellemes pluszt a tanfolyami anyaghoz. 🙂

Válassz csomagot

Kattints a “Jelentkezem” gombra a kiválasztott tanfolyam alatt!

jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlap kitöltésével (számlázási és felnőttképzési adatok) regisztrálj és hozd létre saját fiókodat!

elkészült a fiókod

E-mailben küldöm a regisztrációd visszaigazolását és a díjbekérőt.

küldöm a díjbekérőt

Az átutalás megérkezése után e-mailben küldöm a számlát és a visszaigazolást a tanfolyamod hozzáféréséről.

tanulj és tapasztalj!

Tetszőleges ütemben, fokozatosan tanulhatsz és gyakorolhatsz. SOK SIKERT HOZZÁ!