Komplett, intenzív, 8 napos Germán Gyógytudomány® tanfolyam

120.000Ft

A biológiai gondolkodás elsajátítása, gyakorlása, az Értelmes Biológiai Különprogramok megismerése csíralemezek szerinti feldolgozásban, 4×2 nap alatt, havi 1 hétvégén.

Személyes találkozás, elmélet és gyakorlat, interakció, kapcsolódás, tapasztalatmegosztás.

tRÉNER:

Török Gabriella

A Germán Gyógytudomány® tanfolyam segítségével Te is megfigyelheted a saját életedben, hogy minden működésed értelemszerű, és az elváltozásaidnak BIOLÓGIAI ÉRTELME van.

Sokan keresik a bizonyosságot arra, hogy az élet valóban minden pillanatában értünk van és nem ellenünk. Ám a mai, felgyorsult világunkból leginkább a félelemalapú üzenetek érnek el hozzánk, melynek köszönhetően szép lassan eltávolodtunk ettől az ősbizalomtól.

Ezt a bizonyosságot adja vissza számunkra Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti felfedezése, a Germán Gyógytudomány®.

A 8 napos személyesen megtartott tanfolyamon az eddigi ismereteid új és bio-logikus megvilágításba kerülnek, és hihetetlen mennyiségű új információval bővülnek.

Az ősi tudás kerül ezáltal újra a kezedbe, amely minden sejtedben jelen van már évmilliók óta – mégis talán elfelejtkeztél róla, vagy félreértelmezted őket.

A Tudományos Táblázatban összefoglalt ismeretek részletes elsajátítása, Dr. Ryke Geerd Hamer esettörténeteinek megismerése alapjaiban megváltoztatja az életünket.

Hameritan - Germán Gyógytudomány tanfolyamok - Török Gabriella - naptár

További információk

Dátum

1-2. nap: 2023. február 04-05.
3-4. nap: 2023. február 18-19.
4-6. nap: 2023. március 04-05.
7-8. nap: 2023. március 25-26.

Időpont

9:30 – 17:30

Helyszín

Szolnok-Szandaszőlős, Fazekas Mihály utca 46.

Komplett, intenzív, 8 napos Germán Gyógytudomány® tanfolyam

teljes ár

 

120.000Ft

Ismétlőknek

kedvezményes ár

 

70.000Ft

Bónuszok

i

Tanfolyami jegyzet minden modulhoz

Tanfolyam után személyes kérdésekre válaszolok

Ismétlő kedvezmény

1. nap
2. nap
3. nap
4. nap
5. nap
6. nap
7. nap
8. nap
Az 5 biológiai természettörvény: 1. A rák vastörvénye – A „rák”, mint biológiailag értelmes sejtszaporulat. Az elváltozások kialakulásának és lefolyásának biológiailag logikus oka, a biológiai konfliktus, a hameri iránytű, kiújuló és krónikus elváltozások, allergiák 2. A két fázis törvénye - a betegségek lefolyásának 2 fázisa: a konfliktus-aktív fázis, illetve a megoldást követő fázis 3. Az értelmes biológiai különprogramok egyedfejlődéstől függő rendszere – A különböző szövetfajták csoportosítása csíralemez származásuk szerint, a fejlődéstörténetet alapul véve. 4. A mikrobák egyedfejlődéstől függő rendszere – A mikrobák szerepe és helye az elváltozásaink helyreállításában; 5. A kvintesszencia – a megértés törvénye: nincs a természetben rosszindulat, hiszen minden egyes szervi elváltozásnak biológiai értelme van.
Gyermekkor – A szülő szerepe – Mit (nem) tanulnak meg tőlünk a gyermekeink? Az 5 biológiai természettörvény gyakorlása feladatokkal Minden szövettípus rövid összefoglalása és gyakorlása a hozzájuk tartozó biológiai konfliktustartalmakkal. Az első 2 nap bevezetőként szolgál Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti felfedezésébe – sallangmentesen, megmásítatlanul, félremagyarázások nélkül. A részletesebb információkat a következő 6 napban bontom ki, e két modulra építve – az elméletet kiegészítő interaktív gyakorló feladatokkal, esettörténetekkel, saját élmények megosztásának lehetőségével. Célom, hogy a résztvevők kapjanak egy rövid, de átfogó képet a Germán Gyógytudomány óriási tudásanyagáról, és bemutassam a későbbi mélyebb megértés szükségességét, módját.
ENTODERMA Az agytörzs irányítása alatt álló szervek Az agytörzs által vezérelt, belső csíralemezből származó szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében. A „falat-konfliktusok” (Pl. afta; középfülgyulladás, tüdőrák; gyomorrák; bélrák; colitis ulcerosa; méhnyálkahártya-, prosztata elváltozásai; pajzsmirigy különprogramja stb.) „Víz- és karbamidretenciós-konfliktusok” (Pl. veseelégtelenség, folyadékvisszatartás, testsúlynövekedés) A „szindróma” Agytörzsi konstellációk Esettörténetek Interaktív gyakorlófeladatok: A légzőrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a szaporítószervek entodermális szöveteinek értelmes biológiai különprogramjainak gyakorlása A középagy és az irányítása alatt álló szervek biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében. „Az elégtelen perisztaltika” konfliktusai (Pl. mióma, puffadás, bélelzáródás stb.) Esettörténetek Interaktív gyakorlófeladatok: A simaizomszövetek értelmes biológiai különprogramjainak gyakorlása
ŐSI MEZODERMA A kisagy és az irányítása alatt álló szervek A kisagy által vezérelt, középső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében. Kisagyi konstellációk „Támadás-konfliktusok” „Aggódás-/gondoskodás-/vitakonfliktusok” (Pl. „emlőmirigyrák”; melanoma; övsömör, páncélszív; mellhártya és hashártya elváltozásai stb.) Esettörténetek Interaktív gyakorlófeladatok: Az irharéteg, a hártyák, a mellmirigy értelmes biológiai különprogramjainak gyakorlása
ÚJ MEZODERMA A nagyagy-fehérállomány és az irányítása alatt álló szervek A nagyagy-fehérállomány által vezérelt, középső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében. Fehérállományi-konstellációk „Önértékelés-konfliktusok” (Pl. csontritkulás, „csontrák”; leukémia; ízületi gyulladások; izomsorvadás; szívizom-infarktus; petefészek-ciszta; endometriózis; inkontinencia, visszeresség, magas vérnyomás stb.) Esettörténetek Interaktív gyakorlófeladatok: A kötő- és támasztószövetek (csontok, porcok, inak, harántcsíkolt izomzat, sejtdús kötőszövet, zsírszövet) értelmes biológiai különprogramjainak gyakorlása
EKTODERMA Az agykéreg és az irányítása alatt álló szervek Az agykéreg által vezérelt, külső csíralemez-származású szövetek típusai, biológiailag logikus feladata, működése, értelmes biológiai különprogramjai az 5 biológiai természettörvény tükrében. „Elválasztás-konfliktusok” (Pl. ekcéma, pikkelysömör; hajhullás; kötőhártya-gyulladás; tejcsatorna-„rák”; nátha; látásromlás, halláscsökkenés, bénulás stb.) Esettörténetek Interaktív gyakorlófeladatok: A laphámmal fedett vagy bélelt szervek, szervrészek értelmes biológiai különprogramjainak gyakorlása.
BIRTOKZÓNÁK Férfias és nőies viselkedés, biológiai programozottság, stresszreakciók Férfias és nőies hormonális állapot és annak megváltozása „Birtok-konfliktusok” (pl. gyomorfekély, krupp, hörghurut, hólyaghurut, vesemedence-gyulladás; „méhnyakrák”, tüdőembólia, szívinfarktus stb.) „Félig birtokzónás konfliktusok” (pl. cukorbetegség, pánik)
PSZICHÓZISOK Dr. Ryke Geerd Hamer nemcsak azt magyarázta el nekünk, hogy hogyan működik a szervezetünk, hanem azt is, hogy miért hogyan cselekszünk, gondolkodunk és érzünk. Két bizonyos, aktív biológiai különprogram együttállásának biológiai felettes értelme van, ezzel magyarázható az emberi karakter. A különböző agykérgi konstellációk, mint például a lebegő-, a Casanova-, a postmortális-, a nympho-, a mitomán-, az autisztikus konstellációkat esettörténetekkel tesszük érthetővé. A célunk megértetni, hogy az emberi viselkedések mitől alakulnak ki és adott esetekben mit lehet tenni. (Pl. ADHD, ADD, autizmus, öngyilkosság, homoszexualitás, bulimia, anorexia, depresszió, agresszivitás, halálközeli élmények, spiritualizmus, érzelmi fejlődés leállása stb.) Interaktív gyakorlófeladatok: A birtokzónák és pszichózisok jellemzőinek gyakorlása.

Válassz képzést

Kattints a „JELENTKEZEM” gombra a kiválasztott program oldalán!

jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálj és hozd létre saját fiókodat! Ha már van fiókod, akkor csak jelentkezz be a tanulási felületedre, és véglegesítsd a kosaradban lévő tanfolyam megrendelését.

elkészült a fiókod

E-mailben küldöm a regisztrációd visszaigazolását és a díjbekérőt. A fiókodban nyomon követheted képzéseidet, saját haladásodat.

Fizetés utalással

Jelentkezésed a részvételi díj banki átutalásával válik véglegessé.

tanulj és tapasztalj!

Sok sikert kívánok a tanuláshoz, tapasztalatszerzéshez!

Válassz tanfolyamot

Kattints a „JELENTKEZEM” gombra a kiválasztott program oldalán!

jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálj, és hozd létre saját fiókodat! Ha már van fiókod, akkor csak jelentkezz be a tanulási felületedre, és véglegesítsd a kosaradban lévő tanfolyam megrendelését.

elkészült a fiókod

E-mailben küldöm a regisztrációd visszaigazolását és a díjbekérőt. A fiókodban nyomon követheted képzéseidet, saját haladásodat.

Fizess egyszerűen

Jelentkezésed a részvételi díj banki átutalásával válik véglegessé.

tanulj és tapasztalj!

Sok sikert kívánok a tanuláshoz, tapasztalatszerzéshez!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mielőtt a kérdéseddel felvennéd a kapcsolatot velem, kérlek, olvasd át a leggyakrabban felmerülő témákat!

Ha nem találod itt a kérdésedre a választ, akkor a KAPCSOLAT menüpontban tudod a kérdésedet feltenni nekem.