Miért jó, ha megismerkedünk a Germán Gyógytudománnyal?

2021. jan. 31. | Alapozó

A biológiai természettörvények ismerete, életünkbe való beépítése egy “intuitív biológiai felfogással” gazdagítja mindennapjainkat.

Amikor megtanuljuk újra figyelembe venni biológiai kódjainkat, természet adta stresszválaszainkat, egy ősi emberi létbe helyezzük vissza magunkat – amikor még csak a természeti eszközök álltak rendelkezésünkre.

A Germán Gyógytudomány ismerete lehetővé teszi, hogy a fejlődéstörténeten keresztül értsük meg szervezetünk és a természet működését.

Sejtjeink, szöveteink, szervrendszereink – élén az aggyal – évmilliók óta a legfantasztikusabb túlélési programokat hordozzák, mi mégis majdhogynem félünk minden megnyilvánulásától.

Hogyan is érezhetnénk magunkat biztonságban a testünkben, amikor már apró jelzéseit, a testi érzeteket (pl. gombóc a torokban, feszülés a gyomorban, bizsergő végtagok) is félelem, ellenállás veszi körül? Nem merjük ezeket érezni, és azt hisszük, hogy minden sejtünk ellenünk fordult.

A Germán Gyógytudomány nem egy módszer.

Ez egy természettudomány, mely bemutatja, hogy a biológiában is törvények uralkodnak – az egész élővilág működését, túlélését, fennmaradását támogatva.
Nincsenek benne trükkök, varázsigék, “csupán” valódi megtapasztalások, melynek során megfigyelheted a saját életedben, hogy minden tünetednek BIOLÓGIAI ÉRTELME van.

Nincs a természetben rosszindulat!

Biológiailag logikus történések vannak, melyek annál intenzívebben indulnak be, minél inkább figyelmen kívül hagyjuk BIOLÓGIAI szükségleteinket, érzelmeinket, fontosságainkat, adottságainkat, készségeinket.

A természet arra ösztönöz, hogy tedd életformáddá a valós megoldásokat, az érzelmeid kifejezését, a testi érzeteid tudatosítását, a minőségi kapcsolatok kialakítását, a családodban, közösségekben.

A természet lehetőséget adott arra, hogy egy különleges kihívás, konfliktus megoldása után erősebbé, egészségesebbé válj, mint voltál!

Mindezekről Te magad is meggyőződhetsz, ha elkezdesz figyelni, tanulni, visszaellenőrizni!