Miért jó, ha megismerkedünk a Germán Gyógytudománnyal?

Szerző: | 2021. jan. 31. | Alapozó

A biológiai természettörvények ismerete, életünkbe való beépítése egy “intuitív biológiai felfogással” gazdagítja mindennapjainkat.

Amikor megtanuljuk újra figyelembe venni biológiai kódjainkat, természet adta stresszválaszainkat, egy ősi emberi létbe helyezzük vissza magunkat – amikor még csak a természeti eszközök álltak rendelkezésünkre.

A Germán Gyógytudomány ismerete lehetővé teszi, hogy a fejlődéstörténeten keresztül értsük meg szervezetünk és a természet működését.

Sejtjeink, szöveteink, szervrendszereink – élén az aggyal – évmilliók óta a legfantasztikusabb túlélési programokat hordozzák, mi mégis majdhogynem félünk minden megnyilvánulásától.

Hogyan is érezhetnénk magunkat biztonságban a testünkben, amikor már apró jelzéseit, a testi érzeteket (pl. gombóc a torokban, feszülés a gyomorban, bizsergő végtagok) is félelem, ellenállás veszi körül? Nem merjük ezeket érezni, és azt hisszük, hogy minden sejtünk ellenünk fordult.

A Germán Gyógytudomány nem egy módszer.

Ez egy természettudomány, mely bemutatja, hogy a biológiában is törvények uralkodnak – az egész élővilág működését, túlélését, fennmaradását támogatva.
Nincsenek benne trükkök, varázsigék, “csupán” valódi megtapasztalások, melynek során megfigyelheted a saját életedben, hogy minden tünetednek BIOLÓGIAI ÉRTELME van.

Nincs a természetben rosszindulat!

Biológiailag logikus történések vannak, melyek annál intenzívebben indulnak be, minél inkább figyelmen kívül hagyjuk BIOLÓGIAI szükségleteinket, érzelmeinket, fontosságainkat, adottságainkat, készségeinket.

A természet arra ösztönöz, hogy tedd életformáddá a valós megoldásokat, az érzelmeid kifejezését, a testi érzeteid tudatosítását, a minőségi kapcsolatok kialakítását, a családodban, közösségekben.

A természet lehetőséget adott arra, hogy egy különleges kihívás, konfliktus megoldása után erősebbé, egészségesebbé válj, mint voltál!

Mindezekről Te magad is meggyőződhetsz, ha elkezdesz figyelni, tanulni, visszaellenőrizni!Ezt olvastad?

További cikkek és írások

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0