Török Gabriella vagyok, 4 gyermekes anyuka. Egészségügyi szakközépiskolát és főiskolát végeztem, és onkológiai osztályon dolgoztam ápolónőként.

A gyermekeim születését követő időszakokban tanultam: a Szegedi Tudományegyetemen végeztem Diplomás ápolóként 2004-ben, ezután onkológiai szakápolói, majd kineziológus végzettséget szereztem. Negyedik gyermekem születését követően, 2015-ben indítottam el a vállalkozásomat kineziológusként és szakítottam meg munkaviszonyomat a kórháznál. Mára már csak a Germán Gyógytudomány terjesztésével, oktatásával foglalkozom.

Érdeklődésem középpontjában mindig az ember biológiai, élettani és viselkedésbeli sajátosságai álltak. Szervezetünk felépítése és működése gyermekkorom óta lenyűgözött, mindemellett félelemmel is eltöltött – saját és családomban előforduló elváltozások miatt. Később, az onkológiai osztályon dolgozva figyelmem még inkább arra irányult, hogy megértsem a működésünket és megismerjem az összefüggéseket, amelyek magyarázattal szolgálnak, illetve segítséget nyújtanak az emberek testi-lelki problémáira.

Amikor sok évvel ezelőtt rám talált a Germán Gyógytudomány, első hallásra bizony komoly ellenállást váltott ki belőlem – köszönhetően annak, hogy teljesen a feje tetejére állította az addigi egészségügyi ismereteimet. Hamer doktor felfedezéséről, esettörténeteiről eleinte tartózkodva olvastam, azonban nem hagyott nyugodni a tudat, hogy mennyire logikus és összetett ez a rendszer, emellett rengeteg kérdésemre választ adott. Kezdetben egyéb, másolt – és mint utólag kiderült – hamisított forrásokból tájékozódtam Dr. Hamer felfedezéséről.

Ám pont ennek köszönhetem az újabb és újabb megválaszolatlan kérdéseimet, és azt, hogy ezután Hamer doktor által megbízott oktatótól tanultam újra és tovább.

Ezután Dr. Ryke Geerd Hamer hazai kizárólagos képviselőjével és közvetlen munkatársával, a Tudományos Táblázat fordítójával, Kelemenné Dévényi Juliannával vettem fel a kapcsolatot, majd kötöttem vele együttműködési szerződést, melynek értelmében a Germán Gyógytudomány® ismereteinek terjesztését kizárólag Dr. Hamer eredeti anyagai alapján végzem.

Életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy 2019. januárjától én is segíthetem az embereket a Germán Gyógytudomány-ismeretek és tapasztalatok gyűjtésében, a biológiailag eleve elrendelt működésünkhöz való visszatérésben.

Ma már tudom: a Germán Gyógytudományban, a biológiai természettörvényekben nem kell hinni, hanem csak meg kell tapasztalni.

A Germán Gyógytudomány® mindenre választ adott, ami az életemben történt, és máig lenyűgöz alapossága, logikussága, természetessége.

Képzéseim összeállításakor jelentős tudásanyag érik össze bennem, melynek az esszenciáját adom át neked.

Találkozásainkkor köztetek vagyok, veletek érzek, nevetek
vagy akár komolykodom.

Tanfolyamon kívül is rendelkezésre állok Facebook-csoportjaimban, de akkor is, ha a tanfolyam elvégzése után egyéni segítségre van szükséged.