A sínek

2021. márc. 18. | Alapozó, Természettörvények

Képzeljük el, hogy békésen sétálunk a természetben.

Hirtelen az egyik fáról pánikszerűen szállnak fel rikácsoló madarak, mi pedig ezt figyelmen kívül hagyva tovább sétálunk.

De pár percen belül egy félelmetes ragadozó ront ki a fák közül, mi pedig elmenekülünk, és éppenhogycsak megússzuk.

Innentől kezdve a rikácsoló és felszálló madarak örökre bevésődnek az emlékezetünkbe, és ha legközelebb halljuk őket, akkor tudni fogjuk, hogy rohannunk kell.

Biztosan mindannyian fel tudunk idézni olyan körülményeket, amelyekkel találkozva, mintha visszarepülnénk az időben, és újra ugyanúgy érezzük magunkat, mint egykor. Akár egy zene, illat, szó, személy, állat felbukkanása emlékeztethet minket egykori élményünkre.

A sínek alatt olyan, az elme által elraktározott kísérőkörülményeket értünk, amelyek jelen voltak és szintén foglalkoztatták az elménket a DHS (biológiai konfliktus) pillanatában. Pl.: páratartalom, pollen, por, ember, állat, tápanyag (pl. glutén, tej), aktuális időjárás, fény, hang, íz, szag, bármi…

A sínek: figyelmeztető jelek, melyeknek értelmük van!

Amikor újra találkozunk a vészt jelző, elménkben rögzített kísérőkörülményekkel, automatikusan a DHS-re asszociálunk, és abban a pillanatban beindul szervezetünkben az egykori készenléti állapot, azaz az értelmes biológiai különprogram.

Amikor a sínekkel találkozunk, már nincs szükség a 3 kritériumra (drámai, váratlan, magányosan átélt) ahhoz, hogy beinduljon az értelmes biológiai különprogram. A test azonnal és automatikusan reagál. Amennyiben érzékeljük az egykoron DHS-t kísérő és elménkben rögzített körülményeket, a szervezet abban a pillanatban beindítja azt az értelmes biológiai különprogramot, amelyik kapcsolatban állt ezzel a sínnel és konfliktustartalommal, és amely annak idején első ízben indította el az értelmes biológiai különprogramot.

A síneknek köszönhetőek az allergiák, a krónikus, illetve a “visszatérő” elváltozások.

Emellett a síneknek köszönhetően képes (lehetne) az egyén azt a feladatot megoldani, amelyet egykor nem sikerült véglegesen lezárni.

A sínek értelmes biológiai vészjelzések: „Vigyázat, ebben a szituációban egyszer már baj történt!”  

Amennyiben az eredeti biológiai konfliktusra életre szóló megoldást találtunk („soha többé nem fordulhat velem elő”), akkor az összes sín feloldódik – hiszen nem kell már tovább figyelmeztetnie a vészhelyzetre.

A konfliktus keresése során a legfontosabb dolgunk a DHS pillanatának és a közben lefektetett síneknek a felderítése!

GYAKORI HIBA, ÉS NAGY KÁROKAT OKOZ, AMIKOR A KIVÁLTÓ BIOLÓGIAI KONFLIKTUS KERESÉSEKOR A SÍNEK JELENTŐSÉGÉT FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJÁK.

Többek között ennek fontosságát fel nem ismerve alakultak ki különböző ágak, továbbfejlesztések, továbbgondolások, félreértelmezések, amelyek a Germán Gyógytudományra hivatkoznak vagy „épülnek”, és okoztak már súlyos galibát, rontották hitelét az eredeti felfedezésnek.

Elengedhetetlen, hogy tudatosítsuk:

a drámai pillanatban rajtunk kívül senki nem volt ott és senki nem érzékelte azt, amit mi.

Így az aktív részvételünk nélkül sem a DHS, sem a sínek, sem a megoldás nem fog kibontakozni.

Tegyünk annyit magunkért, hogy megfigyeljük, felidézzük a velünk történteket, és megértjük testünk jelzéseit!

Ismétlődő tünetek előfordulásakor tehát tudhatjuk: elménk az egykori biológiai konfliktust nem tekinti lezártnak.

Részmegoldásokkal sajnos nem sokra megyünk. A természet nem erre teremtett meg minket.


Biológiailag teljesen logikus, hogy készenlétben állunk addig, amíg a sokkot okozó történetünknek nincs vége. És ennek addig nincs vége, amíg azt érzékeljük, hogy újra megtörténhet az adott megrázkódtatás.

Az értelmes biológiai különprogram kifutásához végleges és valós megnyugvásra van szükség.

Forduljunk a testünk, testi érzeteink, érzelmeink, gondolataink felé szeretettel, kíváncsisággal, figyelemmel!

A sínekről a Germán Gyógytudomány hivatalos weboldalán is olvashatsz!